Fizetés és szállítás


Ebben a menüpontban mutatom be Neked, a webshop szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalóit. A vásárló érdekében lehetőség van regisztráció nélküli vásárláshoz is.

Ha bármilyen kérdésed lenne a megrendeléssel kapcsolatban, az alábbi elérhetőségen találsz meg:

Milyen szállítási lehetőségek közül tudok választani?

A webshopban található termékek megvásárlásához négyféle átvételi módot tudok biztosítani. Ha előnyben részesíted a személyes átvételt, akkor a megrendelést követően Budapesten – Csepelen, előre egyeztetett időpontban át tudod venni a terméket. Ez esetben szállítási költség nem terheli a vásárlót.

Amennyiben a futárszolgálat a legmegfelelőbb átvétel számodra, akkor házhozszállítással, MPL Postapont vagy Csomagautomata átvétellel tudom biztosítani a termék átadását.

Amennyiben azt szereted, ha a csomag a házadig érkezik, akkor válaszd a házhozszállítás lehetőségét. MPL Postapont vagy Csomagautomata lehetőségét akkor célszerű választani, ha időbeli kötöttség nélkül szeretnéd átvenni a terméket. (a Postapont és a Csomagautomata csak néhány napig tárolja a küldött csomagot)

25.000 Ft feletti vásárlás esetén a teljes szállítási díjat, átvételi lehetőségtől függetlenül a webáruház fizeti.


1.  Házhozszállítás MPL Futárszolgálattal

A csomag feladásakor a futárszolgálat email üzenetben értesít, hogy csomagfeladás történt részedre, mely a következő napon kiszállításra kerül. Az emailüzenet tartalmazza a csomagszámot. A kiszállítás napján újabb email üzenetben értesítenek, hogy milyen időintervallumban várható a csomagszállítás.

Futárszolgálattal történő házhozszállítás költsége:

-          előre utalás vagy bankkártyával történő fizetés esetén: 1600 Ft

-          25000 Ft feletti vásárlás estén ingyenes

A feltüntetett árak kizárólag Magyarországon történő kézbesítés esetén érvényesek. Külföldre is szállítunk, melynek díja mindenkori Magyar Posta díjszabása szerint történik, kizárólag egyeztetve, előreutalással történő vásárláskor.

 

2.      Átvétel MPL postaponton, vagy Csomagautomatában

Postapontos és Csomagpontos átvételi lehetőség előnye, hogy sorban állás, személyes kontaktus nélkül tudod átvenni a megrendelt csomagodat. A Magyar Posta emailben tájékoztat a csomagfeladásról, és az átvétel lehetőségéről.

Postaponton és Csomagautomatában történő csomagátvétel költsége:
MPL Postapont:          1405 Ft
Csomagautomata:      945 Ft

3.      Személyes átvétel

A webshopban megrendelt terméket lehetőség van Budapesten – 21 kerületben személyesen is átvenni, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

 


Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Webshop tulajdonosként fontosnak tartom, hogy a vásárló megbízható fizetési módok közül tudjon választani. Ezért lehetőséget biztosítok készpénzzel (személyes átvétel esetén), bankkártyás és előreutalással történő fizetésre is.

 

1.      Bankkártyás fizetés:

A következő kártyákkal lehet fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi).

Kártyás fizetési estén a megrendelést a fizetési tranzakció lezárást követően kezdjük meg feldolgozni. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik. Bankkártyás fizetéshez kérjük a bankkártyás fizetés lehetőségét kiválasztani. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A sikeres vásárlásról a rendszer visszaigazolást küld.

További hasznos információk a bankkártyás fizetési lehetőségről: Banki fizetési tájékoztató
                                                                                                                                           Gyakran feltett kérdések - GYFK
                                                                                                                           

A kártyával történő fizetés: ingyenes

2.      Előre utalással

A kiválasztott terméket lehetőség van utalással is teljesíteni. Ez esetben a visszaigazolásban lévő végösszeget utald el az alábbi bankszámlaszámra:

Bankszámlaszám: 11742252-21035708-00000000              OTP Bank

Kedvezményezett neve: Mihucz Ágnes egyéni vállalkozó

Megjegyzés rovatban a rendelésed sorszámát tüntesd fel!

3.      Készpénzben
    
Személyes átvétel esetén készpénzzel tudod a vételárat kiegyenlíteni.