Rendelés menete

Szállítás a megrendeléstől/fizetéstől számított 1 hét! 

A vásárló érdekében az Textilbirodalom oldalán lehetőség van regisztrációval történő, illetve regisztráció nélküli vásárláshoz is.

 

Vásárlás menete a következő

  1. Válassza ki a megrendelni kívánt termékeket.  
  2. Helyezze kosárba a terméket.
  3. Kattintson a kosár tartalmára, melyet a weboldal jobb felső sarkában ér el.  Ezen az oldalon látja összesítve a megrendelés tételeit. Kattintson a megrendelem gombra, a további adatok kitöltése miatt.
  4. Jelentkezzen be, vagy kattintson a regisztráció nélküli vásárlásra. Ekkor el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket!  
  5. Eztán ki kell választani a megfelelő szállítási és fizetési módot. Majd kattintson a tovább ikonra.
  6. A következő lépésben ki kell tölteni a megrendelőlap szállítási és számlázási adatokra vonatkozó részét, valamint az elérhetőséget.  Figyeljünk a pontos címmegadásra!
  7. Egyedi igény estén az "egyéb megjegyzések" dobozt is ki kell kitölteni az egyedi igényekkel  - megrendelés után pontosítunk, ekkor az összeg változtatásra kerülhet.
  8. Utolsó lépésként összesítve látja a megrendelni kívánt terméket, elérhetőséget, szállítási, számlázási adatokat.  Általános szerződési feltételeket a megrendelés véglegesítése előtt el kell fogadni. 
  9. Kattintson a megrendelem gombra, és a megrendelés véglegesítésre kerül.

 

Ha bármilyen kérdése lenne a megrendeléssel kapcsolatban, az alábbi elérhetőségen keressen: